Klachtenregeling

Klachtenloket Paramedici Vanaf 1 januari 2017 zijn de regels voor het indienen van een klacht over uw zorgverlener gewijzigd. Als u een klacht heeft over de geleverde zorg door uw zorgverlener kunt u terecht bij het Klachtenloket. De praktijk voor kinderoefentherapie in Maarssen is aangesloten bij de Landelijke Klachtenregeling Paramedici. 

De volgende procedure geldt dan: De eerste stap voor u is een gesprek aangaan met uw zorgverlener. Het is goed mogelijk dat die niet beseft dat u ontevreden bent en waarover. Er kan sprake zijn van een misverstand. Vaak leidt zo’n gesprek al tot een oplossing. (zie onze gegevens hieronder). Het kan zijn dat een gesprek geen of niet voldoende oplossing biedt. Of er is een goede reden om geen gesprek aan te willen gaan. Dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure.

De Klachten en geschillenregeling Paramedici, biedt u een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Klik  om naar de website van het klachtenloket paramedici te gaan voor nadere informatie, het meldformulier en uitleg over de procedure. Komt u er niet uit of heeft u nadere vragen, dan is het ook mogelijk om het klachtenloket via de mail of telefonisch te benaderen.

 

Voor vragen of meer informatie: e: info@klachtenloketparamedici.nl t: 030 310 09 29 (bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 12.30 uur)

 

U kunt uw klacht met naam of anoniem altijd eerst melden aan:
Kim van Staalduine en/of
Monique Mourik Adres:
dr. arienslaan 6,
3601 GA Maarssen
Mailadres: info@kinderoefentherapiemaarssen.nl

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.